A quines destinacions podem enviar els nostres productes?

Península: Espanya peninsular.
Espanya Illes: Balears, Canàries.

Quant temps trigarà en arribar-te el producte?

Podem oferir-te un termini de lliurament de 72 h (per a les compres que trien com a mitjà de pagament la transferència bancària el termini comença des que rebem l’ingrés).

El servei d'enviament i transport té algun cost extra?

Els costos d’enviament es calcularan a la cistella de la compra després d’introduir la seva direcció d’enviament i abans de finalitzar la compra, i dependran de la zona geogràfica i del pes del producte.

I si no estem a casa quan arribi la comanda?

La comanda s’entrega en caixes de cartó que contenen els productes, a l’atenció de la persona i en la direcció que hagis indicat en la comanda, en horari d’oficina.

En cas de no localitzar al destinatari en el lloc fixat, l’agència de transport deixa una nota d’avís amb un telèfon perquè puguis concretar data, hora i lloc exactes del segon intent de lliurament i, si no, aquest es realitzarà al dia hàbil següent.

Se'm cobrarà algun cost quan rebi la comanda?

El pagament dels costos d’enviament es realitza a través de la comanda a la web pel que no has de pagar cap import afegit en la recepció.

I si vull retornar el producte?

D’acord amb l’article 68 del Reial Decret Legislatiu 1/2007 de 16 de novembre, es concedeix al Client el dret de devolució en els 15 dies següents a la recepció de la comanda, assumint el mateix Client l’import de les despeses de devolució.

Només s’acceptaran devolucions de productes que compleixin els requisits següents:

– S’ha de retornar la comanda amb tots els seus productes, amb el seu embalatge original i el seu precinte original sense trencar, amb tots els accessoris i en perfecte estat.

– No s’acceptaran devolucions de productes que no vinguin en el seu embalatge original, llevat que estiguin defectuosos per algun tipus de desperfecte durant l’enviament o simplement per enviament de producte erroni (ho sentim per avançat). Només en aquest cas, La Bombeta pagarà les despeses de devolució del producte i de l’enviament del nou producte tan aviat com es pugui.

El procediment a seguir per tornar un producte s’inicia amb un correu electrònic a info@labombeta.cat o a la nostra pàgina de Contacte, amb les dades de la comanda, la teva identificació, motius de la devolució i una foto del producte com va arribar al cas de ser defectuós. A aquest e-mail et respondrem en el termini més breu que ens sigui possible. En cas de complir tots els requisits, procedirem a l’abonament de l’import total de la comanda o l’enviament d’un de nou d’acord al procés que finalment decidim de mutu acord, un cop rebem la comanda o producte retornat. L’enviament de la devolució s’ha de fer usant la mateixa caixa de www.labombeta.cat que t’hem enviat, o en algun format similar que garanteixi la devolució en perfecte estat i s’ha d’incloure una còpia de l’albarà de lliurament dins del paquet indicant els motius de la devolució.

www.labombeta.cat no es farà responsable de les despeses ocasionades per aquelles devolucions que es produeixin sense respectar els passos establerts en aquest procediment.